Windows Virtual Desktop Infrastructure (VDI)

Biztonságos, távoli asztali használat lehetővé tétele bárhonnan, hozzáférés az asztalhoz és az alkalmazásokhoz bárhonnan

 

A biztonságos távoli munkavégzés lehetővé tétele érdekében percek alatt beállíthatja a Windows virtuális asztalt. Biztosítsa a Windows 10 ismertségét és kompatibilitását a végfelhasználók számára az új, skálázható, több munkamenetből álló felhasználói élményt, és takarítson meg költségeket ugyanazon Windows-licencek használatával. Kezelje a Windows Virtual Desktop teljes körű telepítését más Azure-szolgáltatások mellett az Azure portálon belül.

 

Windows 10 asztali számítógépek biztosítása bármilyen eszközön, bárhol
Biztosítsa a legjobb virtualizált élményt az alkalmazottak számára az egyetlen, teljes mértékben Windows 10-re és Office 365-re optimalizált megoldással.

Beépített intelligens biztonság
Tartsa alkalmazásai és adatai biztonságban és megfelelőek legyenek a biztonsági funkciókkal, amelyek képesek proaktívan észlelni a fenyegetéseket és orvosolni azokat.

Telepítés és skálázás percek alatt
Egyszerűsítse infrastruktúrája telepítését és kezelését, és gyorsan skálázza az üzleti igények alapján.

Költségcsökkentés a meglévő licencek felhasználásával
A meglévő licencek felhasználásával költségmegtakarítást érhet el a modern felhőalapú virtuális asztali infrastruktúrával (VDI), és csak azért fizet, amit használ.

 

Hozzáférés a Windows 10 asztali számítógéphez és alkalmazásokhoz bárhonnan, bármilyen eszközön.
Az eszköz típusától függetlenül (Windows, Mac, iOS, Android vagy bármilyen más, HTML5 webes klienssel rendelkező eszköz) hozzon saját eszközt (BYOD) és csatlakozzon távolról a vállalati élményhez a Windows Virtual Desktop segítségével. Az informatikusok kiválaszthatják azt az Azure VM-et, amelyik megfelel a csapatuk igényeinek, és kihasználhatják a Windows 10 több munkamenetből álló előnyét, amelyet csak az Azure kínál. A Windows 10 multi-session segítségével több egyidejű felhasználói interaktív munkamenetet futtathat könnyedén ugyanazon telepítéssel a nagyobb költséghatékonyság érdekében.

 

Használja ki a Microsoft Teams és a Microsoft Office zökkenőmentes élményét
Biztosítsa az alkalmazottak számára ugyanazt az élményt, mint egy helyi asztali számítógépen vagy laptopon – akár a postaládáját kezeli az Outlookkal, akár fájlokat oszt meg a OneDrive-on, vagy együttműködik kollégáival a Microsoft Teams megbeszéléseken.

 

Csökkentse a költségeket
Nincsenek további licencköltségek – A Windows Virtual Desktop ingyenes szolgáltatás, és a meglévő Microsoft 365 vagy Windows felhasználói licenccel együtt használható.

Csökkentse az infrastruktúra költségeit – a VM-ek megfelelő méretezése és a használatban lévő VM-ek leállítása révén. Növelje a VM-ek kihasználtságát a Windows 10 több munkamenettel. Kerülje el az előzetes költségeket, és igazítsa a működési kiadásokat az üzleti felhasználáshoz.

Csökkentse a kezelési költségeket azáltal, hogy az összes VDI-t egy felhőben lévő menedzselt szolgáltatásba helyezi át.

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *