Ismerje meg az Azure-t

Fordítsa ötleteit innovációvá a megbízható Azure termékekkel és szolgáltatásokkal

 

Feltalálni céllal:
Érje el céljait azzal a szabadsággal és rugalmassággal, hogy bárhol elkészítheti, kezelheti és telepítheti alkalmazásait. Használja az Ön által preferált nyelveket, keretrendszereket és infrastruktúrát – akár saját adatközpontját és más felhőket is -, hogy megoldja a kisebb és nagyobb kihívásokat.Az Azure segítségével minden megvan, amire szüksége van a következő nagyszerű megoldás megalkotásához.

 

Bízzon a felhőben
Szerezzen biztonságot az alapoktól kezdve, amelyet egy szakértői csapat támogat, és proaktív megfelelőséget, amelyben a vállalatok, kormányok és startupok is megbíznak.

Zökkenőmentes hibrid üzemeltetés
Helyszínen, több felhőben és az élen – ott találkozunk Önnel, ahol éppen van. Integrálja és kezelje környezeteit a hibrid felhőhöz tervezett eszközökkel és szolgáltatásokkal.

Építsen az Ön feltételei szerint
Ön választhat. A nyílt forráskód iránti elkötelezettséggel, valamint az összes nyelv és keretrendszer támogatásával úgy építhet, ahogyan csak akar, és oda telepítheti, ahová csak akarja.

Legyen a jövőre felkészült
A Microsoft folyamatos innovációja támogatja a mai fejlesztését és a holnapra vonatkozó termékvízióit.

 

Az Azure globális. Az Azure helyi.
Teremtsen rendkívüli élményeket minden ügyfele számára – akár a szomszédban, akár a világ másik felén vannak. Több globális régióban található adatközpontokkal, a felhőszolgáltatók közül a legnagyobb megfelelési portfólióval és a fenntarthatóság iránti bátor elkötelezettséggel az Azure-ra építve nem kell választania a mennyiség és a minőség között.
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *